estP

Felháborodott Fideszes polgártársak és Gulyás Márton

2017. január 24. - Jakab József

A sokak által ismert liberalista, Gulyás Márton 2017.01.21-én levetített videójáról szeretnék néhány szót szólni.
Nos, a vetítés maga 19:10-kor kezdődött az FKSE - Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület galériájában, ahol egy igencsak barátságosan berendezett terem várta a nézőket, akik a kisfilm után szabadon vitázhattak az elhangzottakról.
Feltétlenül szükségesnek tartom elmondani, hogy az esemény egy vitaestnek indult, ahol a Fideszes polgártásakkal folytattunk volna beszélgetést a megtekintett videóról, valamint annak szókimondó tartalmáról. A felhívás sokakhoz eljutott, ugyanis Márton készített egy rövid promót, amiben meginvitálta a fent említett párt támogatóit, akik érezhetően meg is jelentek az eseményen.
A terembe lépve Marci barátságosan üdvözölt mindenkit, majd a vetítés kezdetekor elmondott néhány fontos tudnivalót az est menetéről. Ez teljesen rendben ment mindaddig, amíg a szervezők a lejátszás gombra nem kattintottak. Ekkor -technikai okokból kifolyólag- elindult a "némafilm", amire rögtön érkeztek is a rosszízű megjegyzések.

Lesz hang?

Ez egy némafilm?

Épp elég ennyit hallani belőled.

Számomra teljesen nyilvánvaló volt, hogy az ő szívük-lelkük melyik párt irányába húz. S noha ez akkor csak feltételezés volt, a videó végén világossá vált, ugyanis az előbbi beszólásokat elsütő személyek nemsokkal a vetítés végét követően elhagyták a helyszínt. Vagy fogalmazzak úgy, hogy "a dögkeselyűk elrepültek, miután elfogyott a hús"?

Valósággal felháborítónak tartom, hogy Marci kezdeményezésére ilyen reakciók érkeztek. Azok az emberek csakis azért jöttek oda, hogy belekössenek abba, amibe lehet, holott egy kulurált keretek között lezajlani kívánó beszélgetésre, eszmecserére invitálta meg őket Márton. S mindezt érdekes volt kívülről figyelni, ugyanis az ilyen helyzetekben körvonalazódik ki az, hogy milyen támogatói is vannak az országunk vezető hatalmának, s kik alkotják a Fidesz szavazótáborát. Ezúton is gratulálok nekik!

Mi történt így, hogy a vitázó felek egyike elhagyta a helyszínt?

Nos, ennek ellenére is egy értékes beszélgetést folytathattunk egymással, és a vitaest átalakult egy egymás közötti barátságos nézőpontcserévé, amit az ottlévők poénok sokaságával tettek színesebbé. Számos fontos és érdekes felvetés is elhangzott, néhol szorosan összekapcsolódva az aktuális Momentum mozgalommal.

Kíváncsi vagy Gulyás Márton Fideszeseknek szánt videójára? Itt megtekintheted:

A bejegyzés trackback címe:

https://estp.blog.hu/api/trackback/id/tr8912151095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása